VBK köper PIAB

2010-09-20
Från och med den 1 oktober 2010 tar VBK Konsulterande ingenjörer AB över verksamheten i PI i Göteborg PIAB AB. PIAB har sedan starten 1970 varit ett fristående konsultföretag i byggbranschen med inriktning på byggnadskonstruktion. Man har idag ca 20 medarbetare och bedriver verksamhet i Göteborg och Skövde.


Med större resurser, bredare kompetens, men med en fortsatt hög grad av personlighet är vi övertygade om att förändringen kommer att gynna våra kunder och samarbetspartners. Alla på PIAB idag anställda, både i Göteborg och Skövde, kommer att jobba vidare på VBK. Det innebär att du som är gammal PIAB-kund kommer att kunna behålla samma kontaktperson som tidigare och alla pågående PIAB-projekt kommer att drivas vidare, men nu med VBK som leverantör.


Efter övertagandet av PIAB är VBK ett starkare och mer komplett företag med drygt 75 medarbetare. Vi ser mycket ljust på framtiden och är redo att ta oss an nya spännande utmaningar inom våra verksamhetsområden byggprojektering och projektadministration.

Studieresor

2010-09-01
Under september kommer vi att åka på studieresor för att se intressanta byggnader med spännande konstruktionslösningar. Vi kommer också att umgås och ha trevligt tillsammans och få möjlighet att bekanta oss med en ny stad. Några av oss kommer att åka till Barcelona, andra till Athen och ett tredje gäng åker till Belgrad.

VBK Info

Läs senaste numret av VBK-info.

Läs mer...

VAD GÖR VBK

VBK är ett konsulterande ingenjörsföretag inom byggbranschen som erbjuder tjänster inom tre huvudområden. Basen för verksamheten är  BYGGPROJEKTERING.

Läs mer...

VBK 5 decennier

Läs om VBKs 50 första år i boken "VBK 5 decennier".

Läs mer...

Vad letar du efter?