Ta dina första steg som byggnadskonstruktör hos oss i Malmö

14 juni 2024

Om du sommaren 2024 tar examen från en treårig byggingenjörsutbildning alt. femårig masteringenjörsutbildning med inriktning konstruktion – då kan du potentiellt bli ett nytt stjärnskott på VBK-himlen. Vi söker just nu efter en ny kollega till vårt kontor i Malmö!

Vi har sedan många år tillbaka valt att rekrytera individer direkt från skolan, då vi värdesätter de dyrbara nya kunskaper som tas med därifrån. Dessutom ges våra befintliga medarbetare möjlighet till positiv utveckling genom att vara din stöttepelare under upplärningstiden och därefter. För på VBK slutar vi aldrig att utvecklas, både genom vårt arbete i inspirerande projekt och genom varandra!

Vem är du?
– Du har sommaren 2024 examen från en treårig byggingenjörsutbildning alt. en femårig masteringenjörsutbildning med inriktning konstruktion
– Du drivs av självutveckling likväl som att hjälpa andra att utvecklas
– Du trivs med att samarbeta tillsammans med andra och det är viktigt för dig att bidra till en god stämning på din arbetsplats
– Du skulle beskriva dig själv som noggrann, ansvarstagande, vetgirig och engagerad
– Du ser fram emot att arbeta i en roll där du får möjlighet att både jobba med beräkning och redovisning

Om tjänsten
Placeringsort: Malmö
Omfattning: Heltid

Ansökan
Skicka din ansökan genom ansökningsformuläret “Jobba hos oss – Skicka din ansökan idag” på VBK:s hemsida och märk ansökan med ”Nyexad Malmö”.
Bifoga: CV, personligt brev, betygsutdrag.
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Johan Jönsson på johan.jonsson@vbk.se, 040-102 741.

Sista ansökningsdag: 21 juni.