Lediga tjänster

Erfaren Byggprojektledare

Vi utgår ifrån att du mår bra av att samverka med andra för att uppnå resultat, oavsett om det är i större projektgrupper eller i mindre uppdrag som kräver mer självständigt arbete. Du värdesätter att agera affärsmässigt och att förstå och agera efter kundens behov. Som person ser vi att du är lösningsorienterad, har en positiv attityd, är öppen för att dela med dig av kunskaper och erfarenheter till andra. Du är även van att kommunicera såväl muntligt som skriftligt och trivs med att utforska nya arbetssätt och lösa tekniska utmaningar.

För att kunna ta dig an rollen som Byggprojektledare på ett bra sätt ser vi att du har arbetat minst fem år inom byggsektorn i rollen som projektledare. Troligen har du en civil- eller högskoleingenjörsexamen inom bygg- eller samhällsbyggnad, alternativt YH-utbildning med relevant inriktning.

Meriterande är vana att leda och driva projekt, entreprenadbesiktningar, kalkyleringsuppdrag, projekteringserfarenhet, arbetslivserfarenhet i entreprenörsroll, goda kontaktytor och erfarenhet från flera olika skeden i byggprocessen.
Tjänsten kräver att du har god datorvana, goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som skrift samt att du innehar B-körkort.

Stämmer ovan beskrivningar in på dig? Då ser vi fram emot att få en ansökan ifrån dig!

Skicka CV, personligt brev och ev. frågor till jobb@vbk.se
eller kontakta Kristian Westlund direkt på 076 348 16 00
Märk ditt mail med: ”Byggprojektledare”

Jobba hos VBK

Skicka din ansökan idag

    * Måste fyllas i