Just nu

Ta dina första steg som byggnadskonstruktör tillsammans med oss

Om du sommaren 2023 tar examen från en treårig byggingenjörsutbildning eller en masterexamen i konstruktionsteknik – då kan du potentiellt bli ett nytt stjärnskott på VBK-himlen. Vi har sedan många år tillbaka valt att rekrytera individer direkt från skolan, för att vi värdesätter de dyrbara nya kunskaper som tas med från skolan. Dessutom ges våra befintliga medarbetare möjlighet till positiv utveckling genom att vara din stöttepelare under upplärningsperioden och därefter. För på VBK slutar vi aldrig att utvecklas, både genom vårt arbete i våra inspirerande projekt och genom varandra!

Vår organisation kännetecknas, inte bara av kontinuerlig utveckling, utan även av korta och snabba beslutsvägar och nära tillgång till alla kollegor oavsett roll och kontorstillhörighet. Hos oss får du möjlighet att växa genom stor frihet under ansvar. Vi skapar arbetsglädje och bygger gemenskap genom många olika aktiviteter, till exempel seminarium och studieresor runt om i Sverige och världen.

Vem är du?
- Du tar sommaren 2023 examen från en treårig byggingenjörsutbildning eller från en femårig masteringenjörsutbildning med inriktning på konstruktion
- Du drivs av att själv utvecklas likväl som att hjälpa andra att utvecklas
- Du trivs med att samarbeta tillsammans med andra och det är viktigt för dig att bidra till en god stämning på din arbetsplats
- Du skulle beskriva dig själv som noggrann, ansvarstagande, vetgirig och engagerad
- Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av Tekla

Känner du att du kan tillföra dessa, och ännu fler egenskaper och kunskaper, till vårt excellenta gäng på VBK? Tveka inte då över att skicka in följande till jobb@vbk.se 

- CV
- Personligt brev
- Betygsutdrag

Vi ser fram emot att ta del av just din ansökan!

Lediga tjänster

Erfaren Byggprojektledare

Vi utgår ifrån att du mår bra av att samverka med andra för att uppnå resultat, oavsett om det är i större projektgrupper eller i mindre uppdrag som kräver mer självständigt arbete. Du värdesätter att agera affärsmässigt och att förstå och agera efter kundens behov. Som person ser vi att du är lösningsorienterad, har en positiv attityd, är öppen för att dela med dig av kunskaper och erfarenheter till andra. Du är även van att kommunicera såväl muntligt som skriftligt och trivs med att utforska nya arbetssätt och lösa tekniska utmaningar.

För att kunna ta dig an rollen som Byggprojektledare på ett bra sätt ser vi att du har arbetat minst fem år inom byggsektorn. Troligen har du en civil- eller högskoleingenjörsexamen inom bygg- eller samhällsbyggnad, alternativt YH-utbildning med relevant inriktning.

Meriterande är vana att leda och driva projekt, entreprenadbesiktningar, kalkyleringsuppdrag, projekteringserfarenhet, arbetslivserfarenhet i entreprenörsroll, goda kontaktytor och erfarenhet från flera olika skeden i byggprocessen.
Tjänsten kräver att du har god datorvana, goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som skrift samt att du innehar B-körkort.

Stämmer ovan beskrivningar in på dig? Då ser vi fram emot att få en ansökan ifrån dig!

Skicka CV, personligt brev och ev. frågor till jobb@vbk.se
eller kontakta Kristian Westlund direkt på 076 348 16 00
Märk ditt mail med: ”Byggprojektledare”

Jobba hos VBK

Skicka din ansökan idag

    * Måste fyllas i