Jobba hos oss

På VBK finns en gemensam drivkraft i att ständigt utvecklas och hjälpas åt. Vi strävar tillsammans mot att förverkliga våra och våra kunders visioner. Vi tror på individens förmågor men ser också att respektive individ stärks av våra kontinuerliga samarbeten.

Våra seniora medarbetare stöttar de mer juniora och de i sin tur utmanar våra seniorer med nya innovativa idéer. Vi väljer våra team utifrån våra kunders och projektets behov och vision. Vårt ständigt pågående interna utvecklingsarbete drivs i gemenskap av medarbetare och ledning. Vi utvecklas framför allt i vårt dagliga arbete men utbildar oss också kontinuerligt genom föreläsningar och kurser flera gånger om året. Samtliga av VBK:s ingenjörer arbetar operativt i det dagliga arbetet. De finns, likt vår serviceinriktade internadministration, alltid tillgängliga för våra medarbetare. Vi kan stolt säga att alla led, processer och projekt på VBK speglas av allas vårt engagemang i att tillsammans uppnå nya höjder.

white and black round pendant

En hjärtefråga för oss är att arbeta medvetet och förebyggande för en säker och trygg arbetsplats. Det är en självklarhet för oss att arbeta systematiskt med den fysiska samt sociala och organisatoriska arbetsmiljön. Våra chefer träffar, sedan ett antal år tillbaka, alla sina medarbetare för individuella samtal minst två gånger per månad. Samtalen bidrar till förutsättningar för fina relationer, en sund planering av våra projekt och inte minst får medarbetaren chansen att påverka sin egen arbetssituation.

Alla på VBK bidrar kontinuerligt till vår goda arbetsmiljö genom att följa de rutiner som finns för att trygga vår vardag, men framför allt genom våra omhändertagande attityder och beteenden. Vi har förståelse och respekt för att vi är varandras arbetsmiljö.
Det är givetvis inte bara arbete och våra projekt som roar oss. Finns det tillfälle för att hitta på en härlig aktivitet och umgås utanför kontoret – då gör vi det, mer än gärna. Det sociala har varit viktigt ända sedan VBK startades 1958 då våra grundare ville se en annan sorts kollegial gemenskap än man sett tidigare. Afterwork initieras av entusiastiska medarbetare och vi njuter årligen av julbord och avdelningsaktiviteter. Varje år åker vi iväg på seminarium med övernattning där vi kombinerar utbildning med roliga aktiviteter. Vartannat år åker vi på en fyra dagars studieresa till en stad i Europa – ett tillfälle att fördjupa våra kunskaper och våra relationer under inspirerande studiebesök och mysiga middagar. Tack vare våra aktiviteter och kvalitetstiden vi spenderar tillsammans håller vi våra grundares vision vid liv.

Jobba hos VBK

Skicka din ansökan idag

    * Måste fyllas i